Alfa Omega in obiectiv - 20 iulie 2017 - Despre proiectul Cartea Cartilor

Scris în . Publicat în Noutăți Alfa Omega.

Cartea Cartilor este un proiect ce a avut impact major in Romania. Este o lucrare care a fost folosita cu mare putere pentru a aduce impact in viata cat mai multor copii, pentru ca inimile lor sunt sensibile la Cuvantul lui Dumnezeu, de la varste fragede. Ca si adulti ne gandim ca au intelegerea limitata, dar copiii sunt extrem de receptivi. Duhul Domnului ii poate ajunge si poate pune o samanta in mintea lor a revelatiei despre Dumnezeu si a cunostintei Lui, inca de mici. Este vital modul de a semana in vietile copiilor inca de mici. Cartea Cartilor a fost un proiect extrem de important al celor de la CBN, care l-au promovat in Romania imediat dupa revolutie.

Faptul ca este acum aceasta serie moderna Cartea Cartilor si ca a venit la pachet impreuna cu multe alte resurse care sustin o lucrare de evanghelizare si de revelatie pentru copii. Acest proiect este o arma strategica a Domnului pentru copiii din tara noastra.

In asteptarea seriei a doua, dorim sa va multumim tuturor celor care ne-au ajutat sa finalizam si sa promovam prima serie de desene animate Cartea Cartilor. A fost un proiect dificil, dar am pasit prin credinta chiar daca la inceputul proiectul nu am estimat toate costurile. Provocari noi vin o data si cu lansarea urmatoarei serii, asadar, va multuim pentru ca intelegeti si va implicati financiar in realizarea acestui proiect.

Cartea Cartilor nu s-a finalizat cu cele 13 episoade care au fost dublate in limba romana si au fost difuzate pe Alfa Omega si pe alte canale de televiziune seculare din tara. Aceste episoade au fost transmise pe anumite posturi de televiziune din Romania. DVD-urile au fost dublate in limba romana cu actori profesionisti, cu ajutorul unui studio specializat din Bucuresti.

La Alfa Omega TV exista acum un pachet de lectii care sunt bazate pe primele 13 episoade si reprezinta un material extraordinar pentru educatia copiilor in scoli biblice sau devotionale, care ii poate ajuta pe copii sa Il cunoasca pe Dumnezeu mai mult. Aceste lectii ce se pregatesc acum si sunt in traducere sunt insotite si de mici video-uri cu anumite secvente din Cartea Cartilor

Totodata, am pus la dispozitie noua serie Cartea Cartilor multor televiziuni comerciale din tara , fiind o modalitate prin care Dumnezeu extinde impactul acestor resurse.

In acest sens, va prezentam o scurta contributie, o reactie pozitiva din partea unei televiziuni importante din Estul Romaniei, Neptun TV din Constanta cu privire la proiectul Cartea Cartilor.

Copiii au nevoie sa se hranesca din Cuvantul lui Dumnezeu in moduri accesibile lor. Cartea Cartilor aduce un astfel de mod, accesibil pentru intelegerea lor, cu imagini si ilustratii foarte sugestive.

Ajutati-ne ca sa realizam in primul rand resursele tiparite (potrivite pentru scolile duminicale), pentru amplificarea impactului acestui proiect. Ajutati-ne ca sa putem finaliza seria a doua dar si seria a treia a desenelor Cartea Cartilor. Sunt costuri sumplimentare pe care le putem acoperi cu ajutorul lui Dumnezeu dar si cu ajutorul dumneavoasta!

Dorim, de asemenea, sa oferim gratuit la o suta de orfelinate sau scoli cu nevoi mai mari seturile de DVD-uri Cartea Cartilor, seria I. Estimam ca un ajutor de 100 de lei ne-ar ajuta sa putem dona acestor institutii care au nevoi financiare mult mai mari.

Fii parte si tu: http://alfaomega.tv/partener

2294 accesări

Descoperă toate proiectele Alfa Omega TV!

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.