Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

cav live joi reclama 1280x660

FILM ARTISTIC: Aproape de adevăr - Sambata, 2 ianuarie 2021, ora 21

Povestea emoționantă a unei tinere care a avut parte de asistență maternală dar care acum trăiește cu ideea de a „plăti în avans”. În confuzia și durerea ei, dorește să ofere fiecărui copil protecția pe care ea însăși nu a avut-o. După ce a dovedit lumii că copiii care i-au fost dați în grijă nu vor ajunge victime ale sistemului, ea descoperă în cele din urmă adevăratul scop pentru viața ei.

Citeste mai departe

FILM SERIAL: Străinul - Joi, 31 decembrie 2020, ora 22

Străinul răspunde la o întrebare provocatoare: ce s-ar întâmpla dacă Isus ar trăi printre noi azi? Seria pune în scenă momente biblice cunoscute, începând cu un tânăr care fuge de acasă și ajunge să locuiască pe străzi (fiul risipitor) pana la crainicul unui talk-show radio care ridiculizează credința ascultătorilor lui (întruchipându-l pe Toma necredinciosul).

Citeste mai departe

DOCUMENTAR: Binecuvântare, blestem sau coincidență? (r) - Marti, 29 decembrie 2020, ora 23:30

Binecuvantare, blestem sau coincidenta este o trilogie de documentare prezentate de Lance Lambert. El prezinta scopul lui Dumnezeu pentru mantuirea umanitatii si indepartarea raului de pe pamant. Filmul prezinta soarta natiunilor, a imparatiilor si a oamenilor care s-au opus scopurilor lui Dumnezeu, in special a celor care au stat impotriva poporului lui Dumnezeu. Vom descoperi cea mai indelungata forma de ura: anti-semitismul si modul in care Dumnezeu o judeca, conform promisiunii facute lui Avraam: Voi binecuvanta pe cei ce te vor binecuvanta si voi blestema pe cei ce te vor blestema. (Genesa 12:3).

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Fiul meu, Mântuitorul meu - Vineri, 25 decembrie 2020, ora 21:30

Numai o femeie a avut unicul privilegiu de a-L numi pe Isus fiul ei. Maria a avut binecuvântarea de a fi mama Mântuitorului care a fost trimis de Dumnezeu să salveze lumea de la moarte și păcat. Acest film ilustrează viața lui Isus, văzută prin ochii mamei Sale, Maria. De asemenea, este prezentată copilăria Mariei care a crescut într-o familie de evrei ce respectau cu strictețe sărbătorile și datinile evreiești.

Citeste mai departe

DOCUMENTAR: Crăciunul: dezvăluiri - Duminica, 20 decembrie 2020, ora 21

Această zi a fost numită ziua anului. Este timpul magiei, spectacolelor mărețe, entuziasmului, generozității, dragostei. Pentru mulți dintre noi, cele mai prețioase amintiri din copilarie sunt cele legate de tradițiile Crăciunului. Este perioada în care multe popoare sărbătoresc nașterea Domnului Isus Hristos, Mesia și Mântuitorul lumii. Totuși, în ultimii ani, sărbătorile spirituale au devenit perioada vănzărilor în masă și a comerțului activ. Caryl Matrisciana ne prezintă în acest documentar originea adevărată a sărbătorii Crăciunului. S-ar putea să fiți uimiți sau chiar șocați dupa ce veți afla sursa tradițiilor voastre preferate de sărbătoare. Vizionând acest material veți mai avea oare aceeași părere despre Crăciun?

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: O singură cale - Vineri, 18 decembrie 2020, ora 21

Paul se simte derutat. Crescut de părinți creștini și educat la domiciliu, momentul plecării la facultate îl găsește nepregătit emoțional pentru provocările sociale ce îl așteaptă. Se îndepărtează de credință și de educația conservatoare de acasă. Totuși, Dumnezeu nu îl părăsește, iar Paul este salvat prin dragoste din prăpastia eșecului. Iubirea pentru o tânără credincioasă îl apropie de adevăr, de singura cale către o viață plină de bucurie autentică.

Citeste mai departe

Trailer Realități și Perspective | 14 decembrie 2020

Marți seara, la orele 20.00, în cadrul REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN, vă așteptăm cu un grupaj informativ de la colaboratorii noștri din studioul din Ierusalim al TV7, după care, de la CBN aflăm că Hezbolah nu a fost mentionat în rapoartele UE despre Iran și că Marea Resetare a fost făcută publică la Forumul Economic Mondial din Davos, Elveția. Tot atunci aflăm de la TPS că Israelul este considerat lider mondial în domeniul înlocuitorilor alimentari, iar de la GNA aflăm despre o misiune evanghelică din S.U.A., care ajută fosta Uniune Sovietică și despre Bob Fu, de la CHINA Aid, care susține creștinii persecutați din întreaga lume.

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Harul lui Newton - Miercuri, 20 ianuarie 2021, ora 21

Într-o epocă în care robia umană era considerată o normalitate, conștiința lui Newton a avut nevoie de timp pentru a fi profund transformată, el ajungând să deteste comerțul cu sclavi, iar mai apoi, devenind un lider spiritual în lupta împotriva sclaviei. Filmul dezvăluie povestea adevărata a iertării și schimbării supranaturale care a condus la unul dintre cele mai iubite imnuri.

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Avraam și promisiunea - Luni, 18 ianuarie 2021, ora 21

Dumnezeu la chemat pe Avraam dintr-o țară îndepărtată și la dus într-un loc care era uscat și steril, asemenea soției sale sterpe, Sarai. Dumnezeu ia promis lui Avraam o țară și descendenți ca stelele de pe cer. Deși viața lui a fost plină de lupte și eșecuri, el și-a adâncit relația sa cu Dumnezeul cel Adevărat, iar acest fapt a condus la binecuvantarea întregului pământ. Filmul prezință viața lui Avraam, omul considerat prietenul lui Dumnezeu, care a crezut și a ascultat pe Dumnezeu chiar și atunci când i s-a cerut să-și ducă unicul fiu pe munte pentru al sacrifica.

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Pe urmele pașilor Lui - Vineri, 1 ianuarie 2021, ora 21

Cînd un om fără adăpost întrerupe rutina comfortabilă a unei biserici din Raymond, viața apatică a comunității se schimbă radical. Cercetați și provocați de vorbele vagabondului, cîțiva enoriași se angajează pe un drum al descoperirii creștinismului dincolo de cotidian, dincolo de viața creștină rutinieră. Confruntați cu conflict și opoziție din interiorul familiilor lor, cu politica bisericească, vor fi ei în stare să se țină de angajamentul luat, sau se vor întoarce la a trăi o viață fără rod?

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Darul perfect - Miercuri, 30 decembrie 2020, ora 21

Cum ar fi ca lumea să dea o petrecere de ziua ta și tu să nu fii invitat? O scolăriță răsfățată, o mama epuizată și un tânăr pastor fără experiență și fără perspectivă fac cunoștință cu un om deosebit, prietenos și misterios. Acesta le aduce un mesaj despre prietenie, dedicare și despre adevărata semnificație a Crăciunului.

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Străinul perfect - Marti, 29 decembrie 2020, ora 21

Nikki Cominsky este o avocată de succes, preocupată de viața ei care nu este atât de perfectă. într-o zi, primește o invitație la cină de la Isus din Nazaret. Gândindu-se că este o glumă, raspunde totuși invitatiei, iar seara se dovedește a fi cu totul deosebită. Astfel, Nikki are parte de o seară plină de întrebări și descoperiri, alături de un bărbat pe care nu îl va uita niciodată.

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Un cal de Crăciun - Vineri, 25 decembrie 2020, ora 21

În fiecare an, John e nerăbdător să vină ziua în care îl va însoți pe tatăl lui în căutarea calului perfect, pe care să îl aducă acasă, la ferma familiei. Când, în sfârșit, vine geroasa dimineață mult-așteptată, și cei doi merg să ia noul cal, băiatul rămâne nedumerit. Tatăl alege cea mai sălbatică și mai rea iapă pe care John a văzut-o vreodată. Pe măsură ce Crăciunul se apropie, băiatul învață lecții despre credință, mântuire și puterea adevărată a dragostei.

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Fără casă de Crăciun - Miercuri, 23 decembrie 2020, ora 21

Când Jack Baker, un afacerist de succes, își pierde slujba, trece printr-o serie de dificultăți financiare. El și familia sunt în situația de a rămâne fără adăpost. Dar familia Baker - formată din Jake, Sheryl, Adam și Michelle - învață adevăratul sens al Crăciunului, chiar dacă se luptă cu greutăți. Această dramă înălțătoare este infuzată de valori creștine și familiale.

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Mântuitorul - Luni, 21 decembrie 2020, ora 21

La început, Dumnezeu a făcut cerurile și pământul și tot ce este pe el. Apoi, Dumnezeu a creat bărbatul și femeia ca să stăpânească pământul împreună. Dumnezeu le-a dăruit totul. Ei puteau să facă tot ce doreau. Întreaga lume era a lor, excepând un singur lucru. Le-a interzis să nu mănânce din copacul cunostinței binelui și răului, însă omul, căruia i se dăduse totul, a ales să nu asculte pe Dumnezeu. Omul a mușcat din fructul acelui copac, iar prin acea singură mușcatură a luat naștere păcatul. Păcatul a despărțit pe om de Dumnezeu. Timp de mii de ani, omul a încercat să trăiască în această lume decăzută fără să își cunoască Creatorul. Există, însă, Unul care poate să îi unească din nou, care poate să ia păcatul omenirii.Numele Său este Isus Hristos, iar El este Fiul lui Dumnezeu. El este Măntuitorul lumii.

Citeste mai departe

Realități și Perpective Magazin | 15 septembrie 2020

În cadrul REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN, vă așteptăm cu un grupaj informativ de la colaboratorii noștri din studioul din Ierusalim al TV7, după care, de la CBN aflăm că Hezbolah nu a fost mentionat în rapoartele UE despre Iran și că Marea Resetare a fost făcută publică la Forumul Economic Mondial din Davos, Elveția. Tot atunci aflăm de la TPS că Israelul este considerat lider mondial în domeniul înlocuitorilor alimentari, iar de la GNA aflăm despre o misiune evanghelică din S.U.A., care ajută fosta Uniune Sovietică și despre Bob Fu, de la CHINA Aid, care susține creștinii persecutați din întreaga lume.

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Secrete ascunse în zăpadă - Miercuri, 16 decembrie 2020, ora 21

în această dimineață de vineri, elevii de la Liceul Eastbrook ajung la școală să își dea ultimul examen înainte de vacanța de Crăciun. Dar ceea ce a început ca o fulguială de Decembrie s-a transformat repede într-o furtună de zăpadă amenințătoare și școala este închisă timp de o zi. Filmul vorbește despre aspecte importante cu care se confruntă familiile și tinerii din ziua de azi, probleme precum: imaginea de sine, relația cu părintii, crize de identitate, faliment și căutarea de răspunsuri la întrebările vieții. Dar filmul se refera la mult mai mult decat o lectie de viata. Un film pentru tine si familia ta.

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Alegerea Sarei - Duminica, 13 decembrie 2020, ora 21

Sarah Collins este pe punctul de a fi promovata intr-o functie de raspundere bine remunerata atunci cand afla cu stupoare ca este insarcinata. Fiind nascuta intr-o familie crestina, pentru Sarah posibilitatea unui avort sau adoptiei sunt de neconceput pentru mama si sora ei. Insa tanara Sarah nu este casatorita partenerul ei de viata Matt Evans. Sarah se afla intr-o dilema deoarece, daca pastreaza bebelusul, trebuie sa renunte la promovare in favoarea colegului ei Thad si sa castige totodata suficient de multi bani pentru a-si putea intretine copilul, iar daca decide sa faca o intrerupere de sarcina, trebuie sa infrunte dezaprobarea mamei si a surorii sale Denise si sa isi linisteasca propria constiinta. Ce va alege Sarah?

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Vestea bună - Vineri, 11 decembrie 2020, ora 21:30

Un mic Nou-Testament trece prin mâinile a 14 străini, inclusiv un tânăr care fuge de acasă după ce dă foc accidental la clădire, un cuplu tânăr ce se luptă să treacă peste moartea tragică a copilului lor, o femeie rănită de infidelitatea soțului său. Fiecare din aceste persoane trebuie să ia o decizie. Unii pierd această oportunitate, alții găsesc speranță și sens în situația în care se află, prin această mică Biblie. Primul film creștin mut, Vestea bună este o dramă impresionantă, fără dialog, dar folosind acțiune și o coloană sonoră dinamică.

Citeste mai departe

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.