Cartea Cartilor - eveniment pentru copii la Biserica Agape Timisoara - reportaj AOTV

Scris în . Publicat în Cartea Cărților.

Centrul Crestin Timisoara, Biserica Agape, a organizat la finalul lunii octombrie 2017 un eveniment pentru copii, ca o alternativa la activitatile de Halloween. Organizatorii au pregatit un program divers care a inclus vizionarea unui episod din Cartea Cartilor - „Racnetul leului”, jocuri, tombola si un concurs cu premii.

Mi s-a parut ca a iesit foarte bine si Ii multumim lui Dumnezeu pentru acest lucru. Chiar L-am rugat pe El sa ia in primire acest eveniment, pentru ca este al Lui. M-am bucurat, deoarece in momentul in care i-am chemat pe copii la Isus au raspuns pozitiv si chiar erau foarte bucurosi ca El este acum in inima lor. Au fost in jur de 120 de copii, dintre care vreo 30 sau chiar mai mult care nu vin deloc la biserica. Stiu pentru ca i-am pus sa ridice mana. A declarat Ioana Guia, organizator.

Ma bucur foarte mult ca am putut sa fiu parte aici, cu ocazia acestui eveniment. Eu cel putin am vazut ca a fost unitate intre noi (asta a contat in primul rand) si ma bucur ca a avut impact in randul copiilor. Este foarte benefic, pentru ca vorbim in primul rand despre „Cartea Cartilor” pe intelesul copiilor si mi se pare ca aduce cu un suflu nou si vine cu o tehnologie mai updatata. A marturisit Sorina Popa, organizator.

Atractia manifestarii a fost prezentarea robotelului Memo, unul dintre personajele principale ale Cartii Cartilor, care a cantat impreuna cu copiii, iar la final s-a pozat alaturi de ei. Atat parintii, cat si copiii au apreciat evenimentul.

Cuvantul lui Dumnezeu prezentat cu ajutorul Cartii Cartilor este un important instrument de evanghelizare a copiilor din zilele noastre.

Multumim foarte mult celor de la Alfa Omega pentru ca au facut posibila treaba asta. Copiii il indragesc foarte mult pe Memo. Apreciem tot efortul pe care il depuneti la Alfa Omega. A declarat Ioana Guia, organizator.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 694 - 5 noiembrie 2017. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

1889 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.