Secțiunea

Creștinul și societatea

Cum putem fi sare și lumină în societate?

În această secțiune, găsiți materiale care să vă încurajeze să vă trăiți credinta acolo unde v-a pus Dumnezeu în societate, să implicați valorile și credința dvs în deciziile de zi cu zi, să-L reprezentați pe Hristos și să fiți sare și lumină oriunde ați fi. Publicăm interviuri, reportaje, emisiuni, articole și alte materiale structurate pe mari domenii ale vieții - Profesia (în muncă investim o treime din viață); Biserica (Raportarea la comunitatea locala de credință); Dimensiunea socială (atitudinea față de cei defavorizați și societate); Educația, cultura și știința; Raportarea la tehnologie, media și divertisment; Relația cu statul, instituțiile sale și legea; Relațile cu cei din jur - familie, prieteni, copii, cunoscuți.


„Tu nu ești pocăit adevărat” | Radu Pitea

Am fost invitat la o biserică din Orăștie, urmă să se facă inaugurarea bisericii. Am colaborat cu păstorul de acolo o perioadă la construcția bisericii. Pastorul mă sună și îmi spune: „Uite ce am pățit, am avut doi invitați la inaugurarea bisericii și niciunul nu mai vine. Mai sunt câteva ore și trebuie să avem serviciul de inaugurare și nu mai am pe cine să chem. Nu ai vrea să vii?” I-am răspuns că vin.


Primejdia neomarxismului (1): celebrarea nașterii unui monstru Prof. dr. Iosif Țon

Marx, un monstru? De ce? Care e motivul pentru care ideile lui sunt atât de periculoase? Află semnificația din spatele statuii lui Marx, oferită de chinezi orașului Trier, din Germania, locul unde s-a născut Karl Marx.

Primejdia neomarxismului (2): de ce comunismul și creștinismul nu pot coexista Prof. dr. Iosif Țon

Știi de ce nu a prins inițial comunismul în Europa răsăriteană? Fiindcă era prea creștină. Scriptura se opune ideologiei comuniste. Află de ce.

Principii biblice pentru o viață de succes - Seminar de administrare a finanțelor - Larry Pyle

Seminarul Principii biblice pentru o viaţă de succes, prezentat de Larry Pyle îţi dă o mână de ajutor în respectarea principiilor şi administrarea financiară. Descoperă principii biblice pentru administrarea finanțelor; buget personal; cărţi de credit; împrumuturi / investiţii.

Cum să-ți administrezi finanțele, Petru Bulica Idei PRACTICE

Cum să-ți administrezi finanțele, Petru Bulica | Idei PRACTICE :-)

Risipa alimentară la români. Cum putem evita pierderile

„Românii aruncă la gunoi, în medie, aproximativ 9 kilograme de mâncare pe lună, arată statisticile făcute de mai multe organizaţii active în domeniul combaterii risipei de alimente. Cifra este uriașă, în raport cu sărăcia pe care o clamăm aproape la fiecare pas. În multe case din România, cantităţi importante din alimentele cumpărate ajung în scurt timp la gunoi, fără să-și fi justificat cheltuiala. Care sunt însă adevăratele costuri, dincolo de suma înscrisă pe bon?”

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.