Eliberată de masturbare

Eliberată de masturbare

Scris în . Publicat în Creștinul și sexualitatea.

Ca majoritatea fetelor, mereu mi-am dorit să mă simt iubită și dorită. Rănile respingerii din copilărie au adus în inima mea minciuni pe care le credeam - minciuni care îmi spuneau că sunt descalificată să primesc iubirea după care tânjeam - ceea ce a făcut să trăiesc cu răni în inima mea mulți ani.

În timpul facultății, încurajată de scrierile feministe despre închinarea la corpul feminin și despre independența față de bărbați, am inceput să mă masturbez pentru a mă elibera de durere. Însă niciodată nu a funcționat. Sentimentul de „eliberare” dura doar o clipă, iar ulterior, în loc să mă simt mai bine, mă simțeam plină de rușine. Niciodată nu m-am simțit mai singură. După acea primă experiență, deși nu a devenit niciodată un obicei, am adăugat masturbarea pe lista de „mângâieri” la care apelam în momentele mele de singurătate, plictiseală sau stresante. Credeam că sentimentele de rușine și de singurătate vor dispărea, dar nu a fost așa.

După terminarea facultății am început o călătorie de vindecare interioară în care Dumnezeu a început să alunge minciunile respingerii pe care le credeam și să mă învețe adevărul despre cine sunt în El. În cele din urmă, l-am auzit pe Dumnezeu spunându-mi ce credea cu adevărat despre mine – fără filtrul vechilor minciuni. Niciodată înainte nu mă mai simțisem atât de iubită și de apreciată ca atunci. Aceste lucruri au fost doar începutul călătoriei mele cu El. Trăiesc în fiecare zi, ca o fiica preaiubită. A trebuit să învăț să fug la El în momente de singurătate și de stres. A trebuit să învăț să lupt cu rușinea și să-mi amintesc cine sunt chiar și după ce fusesem iertată.

Ca un copil care aleargă la mama lui când cade și se lovește la genunchi, așa am învățat eu să alerg la Isus. Fără nicio excepție, El mă îmbrățișează, îmi șterge lacrimile, îmi sărută rănile și îmi spune cât de mult mă iubește. M-a eliberat de rușine și mă ajută să pășesc zi de zi în victoria pe care mi-a oferit-o.

Hannah, 31, New York

Sursă: Moral Revolution

7055 accesări

Urmărește emisiunea Pasiune Pură

promo-pasiune-pura

Pasiune Pură este o emisiune unică în televiziune. Abordează un domeniu al vieții (cel sexual) care are nevoie de multă vindecare. Milioane de oameni eșuează din punct de vedere sexual, având nevoie să afle despre harul și Adevărul care eliberează și trasează standardele unei sexualități umane sănătoase. O serie de mărturii ale unor vieți transformate și restaurate.

Urmărește Pasiune Pură în fiecare zi de sâmbătă și duminică, ora 23:30, pe canalul Alfa Omega TV.

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.