Devotional - Suficient cat sa te bucuri

Devotional - Suficient cat sa te bucuri

  Devoțional

Pavel spune: „Binecuvântat să fie Dumnezeu, Tatăl Domnului nostru, Isus Hristos, care ne-a binecuvântat cu tot felul de binecuvântări duhovniceşti, în locurile cereşti, în Hristos” (Efeseni 1:3). Pavel ne spune în esență: „Toți cei care Îl urmează pe Isus sunt binecuvântați cu binecuvântări spirituale în locurile cerești, unde este Hristos”. Ce binecuvântare incredibilă!

Pavel a scris această epistolă către „credincioșii în Hristos Isus” (1:1) - credincioșii care erau siguri de mântuirea lor. Efesienii erau bine pregătiți în Evanghelia lui Isus Hristos și bine ancorați în nădejdea vieții veșnice. Ei știau cine erau în Hristos și erau siguri de poziția lor cerească în El. Ei au înțeles pe deplin că Dumnezeu L-a înviat pe Isus din morți și L-a așezat la dreapta Tatălui (1:20); ei știau că au fost aleși de Dumnezeu înainte de întemeierea lumii (1:4); și au înțeles că au fost înfiați de Isus Hristos pentru Sine (1:5).

Când Efesenii au auzit cuvântul adevărului, l-au crezut și au avut toată încrederea în el. Într-adevăr, ei au fost întemeiați în adevărul că erau creați să „șadă împreună în locurile cerești în Hristos Isus” (2:6). Cu alte cuvinte, ei erau bine pregătiți în doctrina sănătoasă și știau cum să intre în bucuria făgăduințelor lui Dumnezeu. Am încredere că sunteți ca și acei Efeseni: credincioși, bine învățați, acceptând biruința care vine numai prin credință și nu prin fapte.

Poate că nu te simți ca și cum ai fi într-un ”loc ceresc”, dar în momentul în care te-ai încrezut în Isus, El a venit și Și-a făcut locuința în inima ta. Pavel ne spune că Dumnezeu ne-a făcut să ședem împreună cu Hristos, pentru „ca să arate în veacurile viitoare nemărginita bogăţie a harului Său, în bunătatea Lui faţă de noi în Hristos Isus” (2:7). El subliniază faptul că efectul pe care îl vom vedea în viața noastră de zi cu zi este bunătatea iubitoare a lui Dumnezeu. Prin urmare, putem să ne trezim strigând: „Aleluia! Dumnezeu, Hristos și Duhul Sfânt vor să se apropie de mine!” Acesta este cu siguranță un motiv de mare bucurie!

© 2018 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

639 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.