Seminarul Finante pe intelesul tuturor - Andres Panasiuk (3)

Scris în . Publicat în Creștinul și BANII.

Pe langa dragoste, har, iertare, pocainta, Scriptura vorbeste si despre administrarea bunurilor, despre aspectele financiare. Pentru a veni in sprijinul oamenilor de afaceri, Fundatia Big-Impact si Fundatia Elim Timisoara au organizat o conferinta pe aceasta tema.

Seminarul „Afaceri care Il onoreaza pe Dumnezeu” a urmarit sa aduca o intelegere biblica asupra deciziilor care trebuie luate in domeniul financiar.

Ideea organizarii seminarului a pornit de la o carte scrisa de Dr. Andrés Panasiuk, din America Latina, invitatul evenimentului de la Timisoara, in care a incercat sa gaseasca legatura dintre deciziile financiare si ce spune Cuvantul lui Dumnezeu.

Participantii au apreciat evenimentul si au constientizat ca este necesara o anumita educatie si in domeniul administrarii finantelor.

Crestinii implicati in afaceri au nevoie sa constientizeze faptul ca solutiile corecte se gasesc in Scriptura.

Ne concentram asupra oamenilor de afaceri care au nevoie sa fie asistati, ajutati, sa faca fata cu bine in mediul de afaceri din Romania, care creeaza anumite provocari, iar un copil al Domnului chiar si in mediul de afaceri trebuie sa traiasca dupa principiile lui Dumnezeu. A declarat Adrian Stupar, organizator, Fundatia Elim Timisoara.

Mai multe materiale despre acest subiect gasiti la link-ul urmator: https://alfaomega.tv/crestinulsisocietatea/banii#axzz5nEMVNu22 

866 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.