O universitate din New York suspendă un student pentru o declarație | AO NEWS

O universitate din New York suspendă un student pentru o declarație | AO NEWS

Scris în . Publicat în Mapamond Creștin.

Universitatea de Stat din New York din Geneseo a suspendat accesul studentului Owen Stevens la programele universitare după ce a postat videoclipuri pe Instagram care abordează identitatea sexuală, informează CBN. Studentul Owen Stevens susținea ideea că „un bărbat este un bărbat, iar o femeie este o femeie.” „Un bărbat nu este o femeie, iar o femeie nu este un bărbat.”

Școala ar fi afirmat că postările de pe rețelele de socializare „pun sub semnul întrebării” capacitatea studentului de a „menține un mediu colegial în care să protejeze bunăstarea mentală și emoțională a tuturor colegilor săi.”

Stevens, conform documentelor obținute de CBN, va rămâne suspendat de la participarea la cursurile obligatorii până când va finaliza așa-numitul „plan de remediere”, care presupune ca Stevens să șteargă postările sale de pe Instagram, să depolitizeze prezența sa pe rețelele sociale și să participe la un program de instruire sancțională. Stevens a descris această instruire drept „reeducare”.

Sunt tot mai multe organizații nonprofit care lucrează cu studenți americani, ce raportează că asistă la o creștere a presiunii exercitate în mai multe medii sociale, nu numai în rândul studenților, de a promova agenda LGBTQ.

Sursă: CBN

Etichete: LGBTQ, America
278 accesări

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.