Raportul Human Rights Watch, o campanie anti-israeliană

Raportul Human Rights Watch, o campanie anti-israeliană

Scris în . Publicat în Mapamond Creștin.

Organizația non-guvernamentală Human Rights Watch a publicat marți un raport de 213 pagini în care acuza autoritățile israeliene de „săvârșirea crimelor împotriva umanității de tip apartheid”.

Constatările raportului se bazează în mod aparent pe o „politică generală a guvernului israelian de a menține dominația israelienilor evrei asupra palestinienilor și a abuzurilor grave comise împotriva palestinienilor care trăiesc în teritoriul ocupat”.

Răspunzând acuzațiilor, într-o analiză detaliată a raportului, organizația NGO Monitor a spus că acest raport „se adaugă la decenii de activitate a Human Rights Watch care este selectiv obsesivă față de evrei și Israel și respinge legitimitatea existenței unui stat național evreu.”

Aceste rapoarte au singurul scop de a face rău Israelului, fără a lua în considerare nici adevărul, nici realitatea.

 De fapt raportul împotriva Israelului face parte dintr-o campanie concertată din partea a cel puțin 15 grupuri în ultimele 18 luni pentru a forța termenul „apartheid” în discursul despre Israel. Mai mult, afirmațiile făcute cu privire la Israel și definiția apartheidului conform Statutului de la Roma sunt „fundamental politice și sunt respinse de mulți experți legali ca fiind denaturare și calomnie”.

Știre prezentată în cadrul ediției din 28 aprilie 2021 a grupajului informativ AO NEWS.

Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

94 accesări

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.