Secțiunea

Viața spirituală

În această secțiune, veți găsi articole, clipuri video și studii care să vă ajute în viața dvs de credință, să-L cunoașteți mai bine pe Dumnezeu, Biblia și promisiunile Lui, să creșteți în maturitate și în umblarea creștină și să descoperiți soluții la provocări și probleme personale.

Ultimele articole


| Emoții

Un subiect delicat: sinuciderea

Mesajul lui Dumnezeu pentru cei care se luptă cu gânduri de sinucidere

Cum poți fi sigur de veșnicia ta cu Dumnezeu? | John Ankerberg

Cea mai importantă întrebare din sfera religiei este: „Cum poți fi sigur de veșnicia ta cu Dumnezeu?” La un minut după moarte, fie vei vedea frumusețile, slava lui Hristos și cerul, fie vei vedea ceva atât de groaznic, încât abia îți poți imagina. Când te gândești la asta, cea mai importantă întrebare pe care o putem adresa vreodată e: „Unde îmi voi petrece veșnicia?” 

Cum să îi aduc pe cei din jurul meu la Hristos? | Ilie Popa

Cum să îi aduc pe alții la Hristos, pe cei din jurul meu? Ce să fac? Să vorbesc despre Hristos, să mă rog, să îi chem la biserică, sau să fac altceva? 


Ce poți face când ai pe cineva în familie cu probleme

Atunci când aveți pe cineva drag, pe cineva pe care îl aveți pe inimă, cu probleme, să aveți în minte următoarea logică: pe de o parte trebuie să ceri ajutorul lui Dumnezeu cu privire la situația respectivă, călăuzirea Lui, cuvintele potrivite, curajul și determinarea ca să mergeți până la capăt, iar pe de altă parte, aveți de luptat împotriva duhurilor răutății care sunt în locurile cerești și care trebuie legate, duhuri de dependențe, de drog, de alcoolism, duhuri de nebunie, de legare a minții, de confuzie, etc.


sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.