• Recomandare - Cursuri gratuite de învățătură în eliberare

  Cursul „Eliberând Captivii” e un curs de introducere în slujirea de vindecare și eliberare, dorind să vă ajute să deveniţi mai conştienţi de lucrurile importante în căutarea libertăţii şi a vieţii din belşug. Fondatoare a "Life Recovery Inc.", autoarea Marjorie Cole e specializată în echiparea şi restaurarea credinciosilor pentru o viaţă din belşug în El, prin vindecare interioară şi eliberare.

  INTRĂ ÎN CURS, online     Descarca PDF

  Cursul SOS introCursul SOS sintetizeaza principii de baza pentru eliberare si vindecare interioara (Efeseni 5:27). Temele abordate sunt cruciale: pocainta, acordarea de iertare altora, vindecarea arborelui generational, dezlegarea legaturilor nedumnezeiesti, legarea demonica si eliberarea de acestea, ruperea blestemelor, ungerea cu undelemn, vindecarea supranaturala.

  CURS SOS (1.1GB!)     Cumpără Carte+DVD    Cazuistică-exemple (2GB!)

  Cursul Diavolul în fața instanței - Conceptele prezentate în acest curs au revoluţionat vieţile oamenilor! Bazată pe principii scripturale şi înălţându-L pe Isus Hristos ca Sfătuitorul Minunat, „Diavolul în faţa instanţei” expune strategia duşmanului împotriva credincioşilor - o strategie care i-a slăbit şi i-a făcut neroditori în Împărăţia lui Dumnezeu.

  Intră în curs     Cumpără cartea

Ce faci daca anumite probleme se repeta simptomatic in viata ta - Bogdan Graur

Scris în . Publicat în Eliberare.

Unul dintre lucrurile cele mai revelatoare in consiliere pe care le-am observat este atunci cand vorbim de arborele generational. Daca ne-am imagina un beci in care trebuie sa faci curatenie, si nu ai acolo lumina, vreun geam, abia se poate observa ceva, in momentul in care ai aprins lumina in beciul ala totul este clar. Stii ce trebuie sa pastreze, ce sa arunci, cum sa faci ordine. In timpul consilierilor, indiferent cu ce problema vine omul, in momentul ne uitam la arborele generational, parca se face lumina, lucruile devin mai clare si putem observa repetitivitatea in arborele generational al diferitelor probleme.

La un moment dat am primit in consiliere pe cineva care avea probleme demonice. Mi-a spus ca acum nu mai sunt asa de dese, dar de 3, 4 ori pe zi vad niste prezente demonice care imi vorbesc, in anumite situatii vor sa ma atace, odata il si zgariasera si nu stia ce sa faca. Acest tanar era adoptat de la o varsta foarte frageda. Familia din care provenea aveau multi alti copii dati in plasament, era o familie viciata, femeia fiind implicata in prostitutie si iar barbatul era proxenet in „industria” aceasta „subterana”, daca ii putem spune asa. Nu a fost timp ca acesti parinti sa fi investit in el timp sa-l creasca, sa-l educe, sa-l invete intr-un mod gresit. Mama s-a scapat de el inca din spital, copilul ajungand la Protectia Copilului. De acolo o familie binevoitoare l-a adoptat.

Ceea ce am condus aceasta persoana sa faca a fost sa-si ierte parintii pentru pacatele in care acestia erau implicati, pentru viata lor deschisa la tot felul de relatii sexuale, la pacat. Sa-i ierte pentru abandon, pentru dorinta lor de avortare a copilului. Dupa ce am trecut de aceasta faza de consiliere arborelui generational, am luat autoritate asupra acestor duhuri care ii dau tarcoale si in numele lui Isus le-am legat si le-am poruncit sa se departeze de la el. L-am invatat pe acest tanar cum trebuie sa se impotriveasca. Daca cumva mai revin, le mai observa , sa se impotriveasca oricaror forme de comunicare, de tentative a vrajmasului de a stabili o comunicare cu el.

Ulterior a venit la consiliere si a spus ca situatia lui s-a imbunatatit. Ii mai aparusera de cateva ori, dar el s-a impotrivit si le-a poruncit sa plece de la el. Nu a mai existat aceasta permanenta a duhurilor cu care trebuia sa se lupte in fiecare zi. Rezolvarea arborelui generational este extrem de important. Chiar daca cineva nu observa in viata lui probleme asa de mari demonice, totusi problemele cu care se confrunta se poate sa se regaseasca in arborele generational, pacate savarsite de parinti, de bunici, de strabunici, lucrurile trebuie observate si cautate in arborele generational si aduse inaintea lui Dumnezeu pentru a fi rezolvate. Cand persoana vine la noi la consiliere, ii cerem sa faca arborele generational, si anume sa isi treaca numele pe o foaie, pe mama, pe tata, parintii din partea tatalui, ai mamei si sa noteze la fiecare dintre aceste casute anumite probleme, pacate pe care acestia le-au facut , diferite implicari in alte credinte in afara crestinismului, daca au existat avorturi, violente, abuzuri, dependente, de droguri, alcool, fumat si orice alt lucru care poate sa aduca probleme peste viata omului.

Interviu: Bogdan Graur, consilier, http://InHimMinistry.com

--------------------

Cursul SOS sintetizeaza mai multe principii de baza pentru eliberare si vindecare interioara, punandu-le la dispozitia crestinilor pentru a-i ajuta sa ajunga cat mai aproape de starea ceruta Bisericii de a fi fara pata, fara zbarcitura, ci sfanta si fara prihana (Efeseni 5:27). Temele abordate sunt ccruciale: pocainta, acordarea de iertare altora, vindecarea arborelui generational, dezlegarea legaturilor nedumnezeiesti, legarea demonica si eliberarea de acestea, ruperea blestemelor, ungerea cu undelemn, vindecarea supranaturala.

Acceseaza si parcurge cursul SOS, gratuit: http://alfaomega.tv/viata-spirituala/eliberare/cursul-sos

2236 accesări

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.