„Isus m-a salvat pe internet, în ziua când am vrut să-mi iau viața”

„Isus m-a salvat pe internet, în ziua când am vrut să-mi iau viața”

Scris în . Publicat în Mărturii - Vieți în lumină.

Ana María a aflat Vestea Bună a Evangheliei pe un site. Oportunitățile de a împărtăși Evanghelia pe internet se multiplică, atestă misiunea de evanghelizare online Search for Jesus (Căută-L pe Isus).

Mulți oameni Îl găsesc pe Isus prin căutările pe internet. Una dintre aceste persoane este Ana María din Tarragona, Spania. „De mult timp mă urmărea gândul să-mi iau viața, aveam pregătite scrisori de rămas-bun pentru fiecare dintre membrii familiei mele”, spune ea.

Am căutat pe internet modalități de a mă sinucide, și chiar când mă pregăteam să opresc computerul, pe site a apărut o mică fereastră și am simțit nevoia să citesc ce scria acolo. Dumnezeu mi-a schimbat viața când am aflat că Isus mă iubește”, adaugă Ana María.

S-a întâmplat în timpul unei conversații cu un „înger” de pe site-ul Paz con Dios (Pace cu Dumnezeu), creat de misiunea de evanghelizare online Search for Jesus (Căută-L pe Isus).

Pași spre dedicare

Conform Anei María, întâlnirea ei cu Isus a fost „fascinantă”. Se simte „acasă, îngrijită, protejată și mai bine decât acasă” în biserica locală unde este acum membră și pe care a găsit-o prin intermediul misiunii.

La botezul ei, pastorul Salvori și Ana María au purtat măști (îi poți vedea pe cei doi în poza de mai jos). Evenimentul e și un simbol al speranței: „Ce e imposibil pentru oameni e posibil pentru Dumnezeu”, conchide Ana María.isus m a salvat online botez ana maria

O nevoie crescândă

Din păcate, observăm o creștere a numărului de conversații cu oamenii lipsiți de speranță și care vor să-și ia viețile, ca Ana María”, spune un membru spaniol al Search for Jesus, David de Lago.

Oportunitățile de a împărtăși Evanghelia pe internet se multiplică în fiecare an. Organizația despre care vorbim, și care este parte a Asociației Billy Graham, raportează că peste 138.900 de oameni din Spania au aflat despre Scriptură în 2020 prin intermediul platformei lor.

Sursa: Evangelical Focus 

N. R. Mulți oameni suferă, se simt singuri sau sunt lipsiți de speranță. Isus ne-a dat o Veste Bună, haideți să o împărtășim pe internet, pe stradă, când suntem la cumpărături sau la locul de muncă. Dumnezeu să ne dea înțelepciune, curaj și cuvintele necesare pentru a-i conduce pe oameni la El. Numai așa pot găsi pace și împlinire.

3472 accesări

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.