• Cursul „10 minute despre rugăciune”

    Cursul „10 minute despre rugăciune” - În episoade scurte a câte 10 minute fiecare, Cindy Jacobs atinge subiecte importante, oferindu-ne unelte deosebite în vederea echipării oricărui credincios care are nevoie de instrucțiuni clare despre rugăciune și mijlocire. Indiferent de locul în care te afli în viața ta de rugăciune, vei descoperi cum poți deveni un războinic perseverent în rugăciune.

    Detalii

Ce faci daca ti-e frica sa intri in mijlocire si lupta spirituala?

Scris în . Publicat în Rugăciune-Mijlocire.

Exista in unii oameni frica aceasta de a intra in mijlocire si in lupta spirituala. M-am intalnit odata cu o persoana pe care noi o consiliasem deja si aceasta incepuse sa aiba o umblare buna cu Dumnezeu. Noi i-am cerut un pic de ajutor in mijlocire, vis-a-vis de altcineva. Am observat ca statea pe ganduri si parca punea in balanta ideea de a se implica sau nu in aceasta activitate. Ce i-am cerut nu era un lucru mare, ce sa necesite foarte mult timp.

Atunci am intrebat-o de ce sta pe ganduri cand vine vorba de a mijloci si a lupta spiritual pentru cineva. Ea mi-a marturisit ca de fiecare data cand ajunge sa posteasca, ceva tragic se intampla in familia ei. Ultima data cand si-a pus un timp de post si rugaciune pentru o problema specifica, copilul ei a cazut in cap de pe un tobogan. I-am spus ca acum intelegeam de ce este asa de reticenta in ce priveste intrarea ei intr-o lupta spirituala. Am intrebat-o: „Ai auzit undeva aceasta incredintare, ca daca intrii in lupta spirituala, cel rau incepe sa se lege de tine si sa iti faca probleme?” Ea mi-a spus ca da. Eu i-am spus ca lucrurile nu se intampla asa si nu are nicio legatura faptul ca ea se pune deoparte pentru Dumnezeu postind, rugandu-se si mijlocind, cu atacurile vrasmasului. Vazand cu ce se confrunta, am vorbit cu ea daca e de acord sa isi ceara iertare pentru faptul ca a lasat aceasta falsa incredintare sa fie parte din viata ei si pe baza acesteia, cel rau o ataca. Ea a inceput sa se roage: ”Doamne, iarta-ma pentru ca am avut incredintarea ca atunci cand ma rog, cel rau poate sa ma atace si sa imi distruga familia!” Dupa care m-am rugat si eu pentru ea: „In Numele lui Isus, rup orice jug al vrasmasului de peste viata ta, pentru ca atunci cand tu te rogi, postesti, mijlocesti pentru cineva sau porti o lupta spirituala, cel rau nu are dreptul sa te atace! Leg si poruncesc sa se departeze de la tine orice duh de distrugere a familiei venit prin moarte, violenta si tot ceea ce ar vrea sa iti faca rau!”

De atunci au trecut multi ani si ea nu a mai avut niciodata probleme. Nu a mai putut observa nicio asociere intre o lupta spirituala sau un post si atacurile vrasmasului.

E foarte important sa intelegem ca noi apartinem lui Dumnezeu si avem autoritatea sa intram in lupta spirituala, sa fim alaturi unii de altii, sa aratam dragoste fata de membrii familiei, fata de frati in Hristos si oameni care nu Il cunosc inca pe Dumnezeu. Trebuie sa fim resurse ale lui Dumnezeu, fiecare in locul in care El ne-a pus, fara nici un fel de frica ca cel rau ar putea sa ne faca ceva. Dimpotriva, cel rau trebuie sa se teama de credinciosul care incepe sa se roage si sa mijloceasca, pentru ca imparatia vrasmasului este cea care are de pierdut. Isus spune ca portile Locuintei Mortilor nu ne vor birui pe noi si Imparatia. Prin urmare, noi suntem cei care asaltam si atacam imparatia vrasmasului si nu invers. Nu vrasmasul ne ataca pe noi si noi nu mai stim cum sa ne baricadam mai bine in biserica sau in case, pentru a nu fi atacati. Sau de asemenea, sa fim nevoiti sa respingem orice rugaciune sau forma de implicare spiriuala, pentru a nu ni se intampla ceva rau.

Cand cineva se decide sa intre intr-o lupta spirituala, este ca si cum un doctor ar intra intr-o sala de operatie, curatandu-si inainte mainile pentru a fi sterilizat si pentru a putea mai apoi sa opereze. Ceea ce omul lui Dumnezeu poate face, este sa declare protectia Domnului peste el si peste casa lui.

Orice lupta impotriva vrasmasului trebuie sa fie insotita cu rugaciuni de legare a celui rau. Acestea se fac simplu: „In Numele lui Isus, leg orice duh de...” O mijlocire, pe de o parte, leaga si limiteaza puterea vrasmasului de a se manifesta si a face ce vrea el, ca si cum acesta e la el acasa. Intr-o anumita situatie, dusa mai departe atunci cand avem dreptul, mijlocirea presupune curatarea efectiva si eliberarea totala. Eliberarea totala consta in obtinerea unor drepturi, pocainta, dorinta omului de a fi restaurat si de a umbla in restaurare. Aici sunt mai multi parametrii.

De asemenea, un lucru important in intrarea in mijlocire este cererea ca Dumnezeu sa iti calauzeasca rugaciunea. El trebuie sa te calauzeasca prin anumite cuvinte, descoperiri si chiar vise, pentru a te coordona inspre a fi mai eficient si mai util.

Interviu: Bogdan Graur, consilier, http://InHimMinistry.com

--------------------

Cursul SOS sintetizeaza mai multe principii de baza pentru eliberare si vindecare interioara: pocainta, acordarea de iertare altora, vindecarea arborelui generational, dezlegarea legaturilor nedumnezeiesti, legarea demonica si eliberarea de acestea, ruperea blestemelor, ungerea cu undelemn, vindecarea supranaturala.

Acceseaza si parcurge cursul SOS, gratuit: http://alfaomega.tv/viata-spirituala/eliberare/cursul-sos

2924 accesări

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.